FOTO: Više stotina Čapljinaca nazočilo svečanom otvaranju Malog božićnog sajma
Subota, 14 Prosinac 2013 14:00

mbsmbs naslUdruga ''Life'' iz Čapljine ove godine organizirala je Mali Božićni Sajam te tako unijela božićnog duha u ovo predblagdansko vrijeme. Ovo je prvi put da je u gradu Čapljini održan ovakav Božićni sajam. Sajam je otvoren danas (14. prosinca) u 12:00 sati, a trajati će do nedjelje (15. prosinca) do 20:00 sati.

Na sajmu svoje radove izlaže 18 kreativaca iz općine Čapljina te prijavljeni iz okolnih gradova koji će kroz ova dva dana prezentirati i prodavati svoje rukotvorine.

Ove godine na sajmu su svoje radove izložili: Infinity nakit Čapljina, Decupage Nina Čapljina, Clips Made nakit Čapljina, Evelin Vila Visoko, Lovely Bags Tomislavgrad, Buba Mara Ljubuški, Carry cvijetići Čapljina, Narukvice Čapljina, Šeki obrada drveta, Decupage Antonija Ljubuški, Ingea prirodna kozmetika, Angela Juričić Pandža iz Mostara, Brush&Wood Čitluk, Udruga Eko Life Stolac, Veseli Svijet iz Čapljine, Kolači Anica Bulum, Udruga Betlehem Čapljina, Humanitarna udruga Cvijet Čapljina,

Nakon izvedbi klape ''Signum'' okupljene pozdravila Ivana Jovanović, organizatorica sajma.

''Drago mi je vidjeti da je naša ideja zaživjela, tj. da je Mali božićni sajam okupio Čapljince i njihove obitelji na jedno zajedničko druženje.

Želim se zahvaliti svima vama koji ste danas došli ovdje, kao i svim humanitarcima i svima onima koji izlažu na ovogodišnjem sajmu, svim pokroviteljima i sponzorima, u prvom redu načelniku općine Čapljna dr. Smiljanu Vidiću, potom svima koji su svojim donacijama i prilozima omogućili da se sajam održi, kao i svima onima koji će zaradu darovati u humanitarne svrhe.

Nadam se da će iduće godine Mali božićni sajam prerasti u nešto veći, da će se više Čapljinki i Čapljinaca uključiti u organizaciju, te da će u konačnici ovo prerasti u jednu tradiciju koja će iz godine u godinu donositi božićni duh u Čapljinu u ovo predblagdansko vrijeme'', poručila je Ivana Jovanović.

Načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić svečano je otvorio ovogodišnji Mali božićni sajam, čestitajući organizatorima na vrhunskoj pripremi ovog događaja.

''Ideja je zaista izvanredna i iskreno se nadam da će nam svima postati tradicija okupljati se na božićnom sajmu u Čapljini. Cilj je da se kroz druženje i upoznavanje zbližimo i kupovinom artikala uljepšamo Božić onim najpotrebnijim stanovnicima naše općine.

Zahvaljujem se svima koji su na bilo koji način pomogli održavanje ovogodišnjeg Malog božićnog sajma, uz napomenu kako je ovo hvale vrijedna ideja koju svi trebamo podržati i uključiti se kako bi sljedeće godine sajam bio na još jednoj višoj razini'', poručio je dr. Vidić i proglasio Sajam otvorenim.

Za vrijeme trajanja sajma bit će upriličena i tombola u kojoj  će sudjelovati svi kupci na sajmu. Nagrade su priredili sami izlagači. Ispred samog prostora postavljen je šator u kojemu Čapljinci za vrijeme sajma mogu uživati u kuhanom vinu, kobasicama, palačinkama i ostalim delicijama.

Oba dana će na sajmu biti i Djed Božićnjak koji će uveseljavati najmanje.

Sajam također ima humanitarni karakter budući da svoje proizvode prodaju Udruga Betlehem iz Čapljine, udruga Cvijet iz Čapljine, Dječji vrtić Čapljina te mladi iz župe Višići za potrebe Caritasa. Pojedini izlagači će sav zarađeni novac dati u dobrotvorne svrhe poput Carry cvijetića iz Čapljine

Dakle, još danas i sutra imate priliku vidjeti radove izlagača na Malom Božićnom sajmu, pa vas još jednom pozivamo da izvojite vaše vrijeme i posjetite Mali Božićni sajam.

ČA::portal

Share


 

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare caportal.info u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, caportal.info ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Trenutno aktivnih Gostiju: 39 

POLICIJSKA POSTAJA (122)
Tel: ++387 36 805 106

DOM ZDRAVLJA (124)
Tel: ++387 36 805 155

VATROGASNO (123)
Tel: ++387 36 805 087

OPĆINA ČAPLJINA

Tel: ++387 36 805 052
Fax: ++387 36 805 983

 

GRANIČNA POLICIJA
Tel: ++387 36 811 014

ELEKTRO ČAPLJINA
Tel: ++387 36 806 025

CRVENI KRIŽ
Tel:++387 36 808 265

JAVNO KOMUNALNO PODUZEĆE
Tel: ++387 36 806 124
Tel: ++387 36 806 125